• Mufiny klasyczne bez glutenu Celiko, 280g

Symbol: 5900038001121
7.35
szt Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 5 szt
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 13.9
Paczkomaty InPost 13.9
Kurier InPost 15.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 662240578

Zostaw telefon

Mufiny klasyczne bez glutenu Celiko, 280g

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce - już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii.

Składniki:
cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, aromat, sól,substancja zagęszczająca - guma ksantanowa.

Wartość odżywcza w 100 g // w jednym muffinie (ok 40g):
Wartość energetyczna 1617 kJ / 386 kcal // 647 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 19 g // 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g // < 0,1 g
Węglowodany 50 g // 20 g
w tym cukry 25 g // 10 g
Błonnik 0,2 g // 0,1 g
Białko 3,8 g // 1,5 g
Sól 0,71 g // 0,28 g

Alergeny:
Może zawierać: soję, mleko.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Gramatura 280g
Data przydatności do spożycia DATA
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci